Achtervolging eindigt in crash op A50 bij Arnhem - GelreNieuws.nl

Achtervolging eindigt in crash op A50 bij Arnhem

Geplaatst op 21 mei 2022, om 17:32 uur

ARNHEM – Een korte achtervolging op de A50 is zaterdagmiddag geëindigd in een crash bij Arnhem. De auto crashte na het ongeval op de afrit Schaarsbergen op de A50. De auto vloog na het ongeluk in brand.

De achtervolging ontstond ter hoogte van Apeldoorn. Een politie-eenheid van de landelijke eenheid wilde de bestuurder aanspreken op een te hoge snelheid. Het stopteken werd door de bestuurder genegeerd en de auto ging er met hoge snelheid vandoor.

In brand gevlogen
In de vluchtpoging heeft de verdachte met zijn auto ter hoogte van afslag Beekbergen een bijna-aanrijding gehad. Hij reed daar de pionnen van een afzetting plat. Daarna heeft de bestuurder met een te hoge snelheid afrit Schaarsbergen willen nemen, hierdoor vloog de auto uit de bocht. Na het ongeval vloog het voertuig in brand en stond al snel in lichterlaaie. De brandweer heeft de brandende auto geblust.

De bestuurder van de auto is met verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en is daar aangehouden. Afrit Schaarsbergen is afgesloten wegens politieonderzoek.

Foto’s: Timo Bouman/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com