Arnhemmer (31) om het leven gekomen bij sprong van klif op Mallorca - GelreNieuws.nl

Arnhemmer (31) om het leven gekomen bij sprong van klif op Mallorca

Geplaatst op 13 mei 2022, om 14:40 uur

ARNHEM – Een Nederlandse toerist is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een sprong van een klif op Mallorca, melden lokale media. Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt tegenover NU.nl dat een 31-jarige Arnhemmer om het leven is gekomen bij een “verdrietig ongeval”.

Een woordvoerder van het ministerie zegt in contact te staan met de familie van het slachtoffer en verleent consulaire bijstand.

De man is overleden nadat hij van een hoge klif was gesprongen, aldus de Spaanse nieuwssite. Het drama zou zich hebben voltrokken op het zuidwestelijke deel van het eiland.

Het slachtoffer zou zijn sprong verkeerd hebben ingeschat, op rotsen zijn terechtgekomen en daarna in het water zijn beland. Het drama zou vanuit een boot zijn gefilmd door zijn vriendin.

Het slachtoffer is een voormalige aanvaller van (Jong) Vitesse. De voetbalclub laat op Twitter weten “het droevige bericht” over zijn overlijden te hebben ontvangen. “We wensen familie en vrienden veel sterkte en kracht toe”, aldus Vitesse.

Volgens het AD was het slachtoffer eveneens een lokaal bekende kickbokser in Arnhem.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com