Dode bij aanrijding met trein in Wijchen - GelreNieuws.nl

Dode bij aanrijding met trein in Wijchen

Geplaatst op 9 mei 2022, om 10:45 uur

WIJCHEN – Maandagochtend vond omstreeks 07.20 uur een aanrijding tussen een trein en een persoon nabij station Wijchen. Er is vooralsnog geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Nijmegen.

De persoon werd op de spoorwegovergang ter hoogte van de Hoefsestraat door een trein vanuit Nijmegen aangereden. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit. De traumahelikopter hoefde niet te landen. Alle hulp aan het slachtoffer bleek echter tevergeefs en het slachtoffer is ter plekke overleden.

Geen treinen
De Forensische Opsporing van de politie verricht uitgebreid onderzoek en de omgeving is ruim afgezet. Er is geen treinverkeer tussen Den Bosch en Nijmegen. De NS laat weten dat de verstoring in de dienstregeling naar verwachting tot ongeveer 11:45 uur gaat duren.

De trein is enkele tientallen meters na station Wijchen gestopt. Het personeel en de reizigers worden zo snel mogelijk opgevangen.

Heeft u hulp nodig of zit u met vragen over zelfdoding? Bel dan direct met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113 of gratis via 0800-0113 (24/7 bereikbaar) of kijk op 113.nl.

foto’s: Sanne Peters / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com