Gewonden en veel schade bij ongeval in Ophemert - GelreNieuws.nl

Gewonden en veel schade bij ongeval in Ophemert

Geplaatst op 17 mei 2022, om 18:10 uur

OPHEMERT – Dinsdagmiddag raakte er twee personen gewond bij een ongeluk tussen twee personenauto’s op de Bommelsestraat in Ophemert.

Rond 16:15 uur gebeurde de aanrijding, waarna de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek er een botsing te hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Één van de auto’s wilde vanuit de richting Opijnen rechtsaf slaan een oprit op. Daarbij werd het voertuig links ingehaald door de andere auto, hierdoor verloor de bestuurder van de afslaande auto de macht over het stuur met een ongeluk als gevolg.

Één van de voertuigen belandde ondersteboven in een weiland, de andere auto kwam op zijn zijkant tot stilstand. De man die met zijn auto in het weiland terecht kwam werd door omstanders zijn auto uitgehaald. De inzittende uit de auto, welke op zijn zijkant tot stilstand kwam, is door de brandweer bevrijdt.

De opgeroepen traumahelikopter bleek niet meer nodig, wel zijn beide bestuurders gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. De weg waar het ongeval plaats heeft gevonden lag bezaaid met brokstukken. De politie verricht onderzoek, hierdoor zal de straat uren afgesloten zijn.

Foto’s: Marco van Deick / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com