GEZOCHT: Deze man voor betrokkenheid van dode vrouw Arnhem - GelreNieuws.nl

GEZOCHT: Deze man voor betrokkenheid van dode vrouw Arnhem

Geplaatst op 27 mei 2022, om 18:58 uur

ARNHEM – De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident is de politie dringend op zoek naar de man op de foto. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.

Foto van de verdachte is verwijderd vanwege de update: Politie bevestigt: Gevonden lichaam is van Martijn van de Laar

De politie zoekt de man omdat hij mogelijk betrokken is bij het incident. Daarnaast maken ze zich zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. De man draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

Zie ook: Dode vrouw op straat Arnhem, omgeving afgezet

Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht dat dit incident onderzoekt. ‘Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kunnen we nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.’, aldus de politie in een persbericht.

Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?
Mensen die donderdagavond iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Cuijkstraat, vragen we contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving kunnen relevant zijn voor het onderzoek. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com