Maaltijdbezorger (16) rijdt fietsster aan in Arnhem en heeft geen rijbewijs - GelreNieuws.nl

Maaltijdbezorger (16) rijdt fietsster aan in Arnhem en heeft geen rijbewijs

Geplaatst op 6 mei 2022, om 20:43 uur

ARNHEM – Op de Utrechtseweg in Arnhem, ter hoogte van de bushalte Zwarteweg, zijn vrijdagavond een maaltijdbezorger op een scooter en een fietsster in botsing gekomen. De fietsster raakte hierbij gewond.

Het gebeurde rond 19.35 uur, waarna de politie en ambulance ter plekke kwamen. Door nog onbekende oorzaak kwamen beiden met elkaar in botsing, vermoedelijk is een foutieve inhaalmanoeuvre de oorzaak van de botsing. Omstanders verleende direct eerste hulp aan de gewonde fietsster tot de ambulance ter plekke was.

Mag niet meer verder rijden
De 16-jarige maaltijdbezorger uit Arnhem is de bestuurder van de scooter met oranje koffer erop. Van de betrokken scooterbestuurder is ter plekke een uitgebreide verklaring opgenomen en hij mocht niet meer verder rijden, omdat bleek dat hij geen rijbewijs bezit. Zo bevestigde de politiewoordvoerder zaterdagochtend. Daarvoor is proces-verbaal opgemaakt.

De 51-jarige fietsster uit Oosterbeek is met onder andere verwondingen aan haar hoofd naar het ziekenhuis overgebracht, maar raakte volgens de woordvoerder niet ernstig gewond.

foto’s: Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com