Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: “Mogelijk familiedrama” - GelreNieuws.nl

Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: “Mogelijk familiedrama”

Geplaatst op 9 mei 2022, om 10:13 uur

GELDERMALSEN – Maandagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Emmalaan in Geldermalsen. Hierbij zijn twee mensen overleden. Omwonenden melden dat het zou gaan om een familiedrama.

De brandweer werd rond 06.30 uur gealarmeerd. Bij aankomst bleek er op de bovenverdieping een felle brand te woeden. De brand was snel onder controle, maar hierbij zijn echter wel twee mensen om het leven gekomen.

‘Familiedrama’
Volgens omwonenden zou het gaan een familiedrama. Deze omwonenden meldden dat de moeder en zoon omgekomen zijn en de vader gevlucht zijn. Dit verhaal kan de politie echter nog niet bevestigen. Naast twee ambulances landde ook de traumahelikopter, echter konden zij allemaal niets meer doen voor de slachtoffers en zijn zij overleden.

Bij navraag van de politiewoordvoerder of bovenstaand verhaal klopt, geven zij aan dat de toedracht wordt onderzocht en zij op dit moment niet meer kunnen vertellen. Er wordt wel bevestigd dat er twee mensen zijn overleden. Ook op de vraag of er op dit moment nog mensen worden gezocht in verband met deze brand, kan zij op dit moment niets over vertellen.

De politie heeft een PD-unit neergezet bij de woning vanuit waar onderzoek gedaan wordt naar de brand en het overlijden van de twee personen.

foto’s: Marco van Deick / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com