Verkeerschaos door ongeval op afrit A325 in Arnhem

Geplaatst op 18 juni 2022, om 15:51 uur

ARNHEM – Op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden ter hoogte van de oprit en afrit van de A325.

Het ongeval gebeurde rond 13.10 uur, waarna de politie en ambulance uitrukten. Ter plekke bleek er een bestelbus, van vermoedelijk een pakketbezorger, met een motorrijder om botsing gekomen te zijn. De motorrijder is volgens een verkeersregelaar naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De weg richting het Kronenburg is volledig afgesloten voor al het verkeer. De politie regelt samen met de verkeersregelaars het verkeer. Het verkeer vanuit de Schuytgraaf naar Kronenburg moet de A325 op om het ongeval te vermijden. Het veroorzaakt een grote verkeerschaos in Arnhem-Zuid.

De verkeersongevallen dienst van de politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is één van de partijen door rode verkeerslicht gereden.

De bestuurder van de bestelauto zou aangehouden zijn, zo wordt ter plekke gemeld. De politie ter plekke kan dit verhaal niet bevestigen. Waarom de bestuurder aangehouden zou zijn, niet bekend.