Vrouw ramt lantaarnpaal in Takenhofplein in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Vrouw ramt lantaarnpaal in Takenhofplein in Nijmegen

Geplaatst op 9 juni 2022, om 11:23 uur

NIJMEGEN – Op het Takenhofplein in Nijmegen gebeurde woensdagavond om ongeveer 22:40 uur een ongeval. Een vrouw ramde hier een lantaarnpaal nabij de vijver op het plein.

De bestuurster reed van de weg af en reed hierna een stuk zijwaarts over de berm van de rotonde. Ze knalde na enkele meters tegen een lantaarnpaal. De Ford Ka had aan de rechterkant behoorlijke schade, ook raakte de lantaarnpaal beschadigd. Door de impact vloog de hele verlichtingsinstallatie naar beneden. De lamp is hierdoor defect geraakt en nu is op deze plek de rotonde slecht verlicht.

Op brandcard
Door het ongeval zat mevrouw nog enige tijd in de auto in de auto, maar de hulp van de brandweer was niet nodig. Het ambulancepersoneel kon de vrouw voorzichtig uit de auto op de brancard plaatsen. Hierna is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht.

Het is wel bijzonder dat deze bestuurster niet in de vijver belandde. In het verleden zijn een aantal bestuurders in de vijvers terecht gekomen, zonder berger kom je daar niet meer uit.

foto’s: John Beckmann / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com