Zwaarbewapende agenten bewaken drugslab in Arnhem - GelreNieuws.nl

Zwaarbewapende agenten bewaken drugslab in Arnhem

Geplaatst op 29 juni 2022, om 09:20 uur

ARNHEM – De politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijfspand op de Pieter Calandweg in Arnhem, een drugslab aangetroffen. Er staan zwaarbewapende agenten met kogelwerende vesten voor het pand. Het ontmantelen gaat nog dagen duren.

Even voor 20:00 uur bracht de politie naar buiten dat er een drugslab is aangetroffen op de Conradweg in Arnhem. Het lab is aangetroffen in een bedrijfspand op het industrieterrein. De politie viel het pand eerder op de dag al binnen met het arrestatieteam. Er zouden meerdere aanhoudingen verricht zijn, volgens onbevestigde berichten zouden het gaan om vijf verdachten.

Veiligheid
Sinds de nacht en ook de vandaag staan er zwaarbewaakte politie-eenheden voor het pand, zij moeten het pand bewaken en voor de veiligheid zorgen van het politiepersoneel. De ontmanteling en de vernietiging van het lab zal zo spoedig plaatsvinden, maar eerst moet alles goed onderzocht worden vanwege sporen.

Vast staat dat de productie van synthetische drugs levensgevaarlijk is. De kans op brand, ontploffing, water- en stankoverlast is zeer groot. Vanwege het onderzoek worden sporen veiliggesteld en spullen in beslag genomen. Politie zet het onderzoek voort.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com