BIZAR: Auto van brandstofdieven vernield met verreiker, één aanhouding - GelreNieuws.nl

BIZAR: Auto van brandstofdieven vernield met verreiker, één aanhouding

Geplaatst op 19 juli 2022, om 13:48 uur

EDE – Brandstofdieven sloegen in de nacht van maandag op dinsdag toe op een bedrijventerrein langs de A12 bij Ede. Ze werden betrapt door de eigenaar van de voertuigen, die wraak nam.

De politie meldde de volgende dag dat er brandstofdieven op heterdaad betrapt werden door de eigenaar van de voertuigen waaruit gestolen werd. Die nam wraak, zo blijkt uit video’s. Hij vernielde met een verreiker de auto waarmee ze aan waren komen rijden. De politie heeft één verdachte op heterdaad aangehouden, zo blijkt bij navraag bij de politie. Het blijkt te gaan om de verdachte van de diefstal van de diesel. Of er nog meer mensen hebben meegeholpen met de brandstofdiefstal, is nog niet zeker vast te stellen. “Die details worden onderzocht, maar er zijn wel aanwijzingen dat er meerdere mensen bij betrokken waren.”

Niemand raakte gewond. De politie doet momenteel onderzoek naar beide delicten van zowel de brandstofdiefstal als naar de vernieling van de auto. Van de andere betrokkenen, die niet aangehouden zijn, zijn wel de gegevens bekend. “Hoewel we de emotie begrijpen is het natuurlijk nooit de bedoeling dat er voor eigen rechter wordt gespeeld.” Zo benadrukt de politiewoordvoerder.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com