Persoon overleden na aanrijding tussen drie auto’s, meerdere gewonden - GelreNieuws.nl

Persoon overleden na aanrijding tussen drie auto’s, meerdere gewonden

Geplaatst op 21 september 2022, om 11:25 uur

LOCHEM – Het slachtoffer die woensdagochtend zwaargewond raakte bij een ongeval in Lochem, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie woensdagavond.

Rond 09:45 uur gebeurde het ongeluk op de Zutphenseweg N346. Er bleek een aanrijding te zijn geweest tussen drie personenauto’s. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De bestuurders van twee voertuigen en een bijrijder raakte gewond, zij zijn alle drie met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie meldde in de avond dat één van de slachtoffers is overleden.

Een bestuurder van de derde auto is aangehouden door de politie. Hij is meegenomen voor verhoor. Voor zover bekend heeft hij niet onder invloed gereden. Door de aanrijding is de weg volledig afgesloten geweest. De politie verrichtte onderzoek.

De officier van dienst ter plaatse meldde dat één van de auto’s kwam uit de richting van Lochem. Deze zou in de bocht op de verkeerde weghelft zijn beland waarbij hij botste met een tegemoetkomende auto. Die auto is daardoor haaks op de rijbaan terechtgekomen en werd geramd door een derde auto.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com