Koerier rijdt over arm van scooterrijder bij aanrijding - GelreNieuws.nl

Koerier rijdt over arm van scooterrijder bij aanrijding

Geplaatst op 24 oktober 2022, om 21:03 uur

HAALDEREN – Maandag aan het einde van de middag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Van de Mondeweg in Haalderen.

Rond 17.30 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor de aanrijding. De scooterrijder reed op het fietspad vanuit Gendt het dorp Haalderen binnen, toen het op de kruising met de Kolkweg mis ging. Een koeriersdienst kwam ook uit de richting van Gendt en wilde de Kolkweg inrijden. De bestuurder verklaarde dat hij alleen een fietser had gezien en voorrang had gegeven, maar de scooterrijder helemaal over het hoofd had gezien door de dode hoek van zijn bus.

Door de aanrijding kwam de bestuurder van de snorscooter ten val en met zijn arm onder het wiel van de bestelbus, waarna hij werd overreden. De ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de bestuurder ter plekke geholpen. Hij is op eigen kracht verzocht naar het ziekenhuis te gaan voor controle. Het leek erop dat de verwondingen mee vielen. De zoon van de bestuurder heeft zijn vader opgehaald en naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft het ongeval vastgelegd en getuigen gehoord. De scooter is total-loss. De bestelbus had minimale schade.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com