Vele tientallen bekeuringen bij grote controle vlakbij knooppunt Velperbroek - GelreNieuws.nl

Vele tientallen bekeuringen bij grote controle vlakbij knooppunt Velperbroek

Geplaatst op 29 oktober 2022, om 15:07 uur

VELP – Vlakbij het knooppunt Velperbroek in Velp is vrijdag aan het eind van de middag en avond een grote verkeerscontrole van de politie geweest. Daarbij zijn in vele tientallen bekeringen uitgedeeld.

In totaal zijn er 76 bekeuringen geschreven voor verschillende overtredingen. Grotendeels van deze bekeringen zijn er 20 die geen rijbewijs konden tonen. Tien bekeuringen een voor het negeren van een rood verkeerslicht. Daarnaast hadden 8 personen de mobiele telefoon vast tijdens het rijden. Ook zijn bekeuringen uitgeschreven voor gebreken aan de auto bijvoorbeeld een kapotte verlichting.

Eén automobilist negeerde een stopteken en reed ervandoor. Nadat de bestuurder probeerde weg te rennen is hij alsnog aangehouden, hij had meerdere bekeuringen open staan.

Onder invloed en ook scooterrijders gecontroleerd
De politie betrapte acht personen voor het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Bij een van die bestuurders is het rijbewijs ingevorderd.

Naast auto’s werden ook scooters gecontroleerd. Tien van hen reden te hard en twee scooters zijn in beslag genomen omdat ze rondreden met een WOK (wachten op keuring door de RDW).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com