UPDATE: Twee Arnhemmers (20 en 25) raken ernstig gewond in binnenstad - GelreNieuws.nl

UPDATE: Twee Arnhemmers (20 en 25) raken ernstig gewond in binnenstad

Geplaatst op 27 november 2022, om 08:40 uur

ARNHEM – Op de Hoogstraat in de binnenstad van Arnhem heeft zondag vroeg in de ochtend een ernstig geweldsincident plaatsgevonden.

Rond 5.40 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Bij een vechtpartij is er vermoedelijk gestoken, meldt de politie. Dat moet nog nader onderzocht worden. Twee mannen uit Arnhem, 20 en 25 jaar oud, raakte daarbij ernstig gewond en zijn met spoed overgebracht in ambulances naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Een traumahelikopter in geland bij Lent om nog medische assistentie te verlenen aan de slachtoffers. Getuigen spraken daar van een steekpartij, maar de politie gaat daar vooralsnog niet vanuit laten ze weten aan De Gelderlander.

De Hoogstraat is afgezet van linten vanwege onderzoek van de forensische opsporing van de politie. Wat de aanleiding is van het geweldsincident is niet bekend. De politie vraagt daarom ook of mensen die getuigen waren van het incident zich te melden om een beter beeld te krijgen van het incident. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com