kraak mislukt, daders komen juwelier Nijhof niet in - GelreNieuws.nl

kraak mislukt, daders komen juwelier Nijhof niet in

Geplaatst op 18 januari 2023, om 11:52 uur

WAGENINGEN – Woensdagochtend rond 04:00 uur kreeg de politie een melding dat er een kraak zou zijn geweest bij juwelier Nijhof op de Hoogstraat in Wageningen.

Ter plaatse bleek dat er een krik onder het rolluik was geplaatst en de daders wisten deze omhoog te krijgen. Vermoedelijk lukte het de daders niet om binnen te komen.
De politie is met meerdere eenheden ter plekke geweest en de omgeving en uitvalswegen van Wageningen werden in de gaten gehouden. Tevens vloog de politiehelikopter enkele rondjes boven het gebied. Helaas zonder resultaat, van de daders is geen spoor te bekennen. Hoe de daders zijn gekomen en zijn vertrokken is niet duidelijk en ook het aantal daders is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak en gaat woensdag een buurtonderzoek houden. Ook zullen er eventuele camerabeelden uitgekeken worden.

Door een eerdere ramkraak in 2017 had de eigenaar meerdere maatregelen genomen om het in de toekomst te voorkomen. Zo werd aan de buitenzijde van het pand een paal, en een dubbele rolluik van staal geplaatst.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com