Slachtoffer dodelijk steekincident Nijmegen zou jonge moeder van baby zijn - GelreNieuws.nl

Slachtoffer dodelijk steekincident Nijmegen zou jonge moeder van baby zijn

Geplaatst op 13 maart 2023, om 13:28 uur

NIJMEGEN – Op de Graafseweg in Nijmegen heeft zondagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Een persoon kwam hierbij om het leven. Volgens De Gelderlander zouden bronnen hebben gemeld dat het slachtoffer een jonge moeder is van rond de 20 jaar oud.

Even voor 15:00 uur kwam de melding van de steekpartij binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. Echter is de traumahelikopter onderweg gecanceld. Ter plekke had een steekincident plaatsgevonden in een woning. De bewoonster, moeder van een baby van rond de negen maanden oud, kwam om het leven, aldus De Gelderlander.

Handen in een bewijszak
Na het steekincident werd op de plaats van het incident een man aangehouden. De man werd met een bruine bewijszak over zijn handen overgebracht naar het politiebureau.

Omgeving afgezet
Na het incident werd de omgeving van het incident afgezet met politielint. Later werden de linten vervangen door blauwe hekken en kwam er een PD-unit van de politie ter plekke. Ook maandag wordt er nog uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van de dodelijk steekpartij.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com