Agenten treffen lichaam aan in woning en worden onwel - GelreNieuws.nl

Agenten treffen lichaam aan in woning en worden onwel

Geplaatst op 12 april 2023, om 06:35 uur

WAGENINGEN – Dinsdagavond kreeg de politie een alarmerend telefoontje over een incident in een appartement aan de Costerweg in Wageningen. Het ging om een appartementencomplex genaamd “de Arc”. De eerste agenten die ter plaatse kwamen, betraden op dat moment het appartement waar het incident had plaatsgevonden. Maar vrij snel begonnen deze agenten zich niet lekker te voelen en uit voorzorg werd er assistentie ingeroepen van de ambulance.

Op dat moment was nog niet duidelijk waarom de agenten onwel zijn geworden. Mogelijk waren zij in aanraking gekomen met gevaarlijke stoffen of gassen in het appartement. De hulpdiensten namen het zekere voor het onzekere en de agenten moesten zich omkleden in witte overalls voordat ze naar het ziekenhuis werden vervoerd. Later is er duidelijk geworden dat er geen gevaarlijke stoffen in de woning zijn aangetroffen, de agenten maken het goed.

In het betreffende appartement troffen de agenten een overleden persoon aan. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het overlijden is. De forensisch opsporing is ter plaatse om het incident te onderzoeken en de oorzaak van het overlijden vast te stellen.

Foto’s Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com