Boetes en aanhouding tijdens verkeerscontrole in Zevenaar - GelreNieuws.nl

Boetes en aanhouding tijdens verkeerscontrole in Zevenaar

Geplaatst op 21 april 2023, om 19:34 uur

ZEVENAAR – Op donderdagochtend heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op een parkeerplaats nabij de A12 in Zevenaar. Tijdens deze controle zijn tussen de 30-40 voertuigen gecontroleerd op verschillende zaken. De controle werd uitgevoerd door collega’s waaronder ook studenten en studenten van HTV-P (Handhaving, Toezicht en Veiligheid Politie) en praktijkbegeleiders.

De politie heeft tijdens de controle waarschuwingen gegeven, maar ook boetes uitgeschreven voor verschillende overtredingen. Zo zijn er boetes uitgeschreven voor het rijden met geblindeerde ramen, door rood licht rijden, een ongeldige kentekenplaat (kartonnen bordje), niet dragen van de gordel, rijden met een peuter in een zitje zonder gordel, een onjuist bevestigde hulpkoppeling aanhangwagen, rijden met een ongeldig rijbewijs, rijden zonder rijbewijs op zak, rijden met een aanhangwagen met uitstekende lading en een losbreek reminrichting.

Ook is er een automobilist aangehouden tijdens de controle. Deze persoon reed tijdens ontzegging rijbewijs en is meegenomen naar het bureau voor verhoor. De Officier van Justitie zal beslissen over de strafmaat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com