Er worden weer meer artiesten geboekt voor evenementen - GelreNieuws.nl

Er worden weer meer artiesten geboekt voor evenementen

Geplaatst op 24 april 2023, om 18:31 uur

Artiesten boeken voor feesten en partijen is er een tijdje niet echt bij geweest. De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat veel artiesten vooral heel veel tijd thuis doorbrachten of, als alternatief, concerten en optredens via live streams verzorgden. Nu zien we dat het boeken van artiesten weer volop mogelijk is en ook volop wordt aangesproken, zowel voor kleine als grote evenementen. Zo viel bij Gelrenieuws eerder al te lezen dat diverse grote namen weer aanwezig waren bij de Zwarte Cross editie 2022. Voor steeds meer evenementen, feesten en partijen worden weer artiesten geboekt, van grote namen tot de opkomende talenten.

Evenementen komen weer goed op gang
We zien dat steeds meer evenementen terugkeren, maar we zien ook dat er nieuwe evenementen ontstaan. De evenementensector heeft langere tijd nagenoeg stilgelegen, maar aan dat tijdperk lijkt nu eindelijk een einde te komen. Het coronavirus speelt geen grote rol meer binnen de organisatie van evenementen en organisaties hoeven geen rekening meer te houden met maatregelen die de mogelijkheden beperken. Hierdoor durven steeds meer organisaties het weer aan om ook grotere evenementen weer te laten plaatsvinden. Er staan dan ook al meerdere grote evenementen gepland voor de zomer van 2023, waaronder Zwarte Cross, Mysteryland en Pinkpop.

Organisaties gaan op zoek naar meer variatie in artiesten
Het stilvallen van de evenementensector heeft op veel artiesten impact gehad en een deel van de artiesten heeft besloten niet terug te keren naar het podium. Anderzijds zijn er ook veel artiesten die juist nu weer terugkeren na een langere tijd afwezig te zijn geweest. Organisaties kunnen onder meer Jan Biggel, René Karst en John de Bever boeken voor festivals, evenementen en andere partijen. Daarnaast zijn onder meer ook de Snollebollekes en Mart Hoogkamer populair. Wat vooral opvalt is dat meer organisaties kiezen voor een grotere variatie aan artiesten, waardoor er ook een groter publiek kan worden aangesproken.

Bekende en minder bekende artiesten voor alle evenementen
°Artiesten zijn er natuurlijk in alle genres. Daarnaast kunnen er artiesten worden geboekt voor tal van gelegenheden, van de grote festivals tot de kleinere bedrijfs- en jubileumfeesten. Er zijn artiesten beschikbaar voor intieme evenementen en grootse events die zelfs buitenlandse toeristen aantrekken. Organisaties kunnen een bekende artiest boeken, maar er komen ook steeds meer opkomende talenten bij die nog niet bij iedereen even bekend zijn. Met het snel op gang komen van de evenementensector is dit voor velen hét moment om naam te maken.

Veel evenementen in 2023 op de planning
Eén ding is zeker; dit jaar gaan er weer veel evenementen plaatsvinden, zeker in de zomermaanden. Nu de evenementensector weer volop begint te draaien, komen er weer festivals en evenementen aan voor jong en ouder. In 2023 gaan er weer tientallen grote evenementen en festivals plaatsvinden, waar meerdere grote namen en opkomende artiesten bij aanwezig zullen zijn om het publiek te vermaken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com