FOTO UPDATE: Overleden persoon aangetroffen in woning na politieonderzoek in Elst - GelreNieuws.nl

FOTO UPDATE: Overleden persoon aangetroffen in woning na politieonderzoek in Elst

Geplaatst op 23 mei 2023, om 11:05 uur

ELST – In verband met het onderzoek naar een 57- jarige man, die sinds september 2022 vermist is, vond dinsdag een doorzoeking in een woning aan het Colosseum plaats. Tijdens de doorzoeking in de woning heeft het onderzoeksteam een overleden persoon aangetroffen. Nader onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de 57- jarige vermiste man gaat. Daar gaat de politie op dit moment wel vanuit. Het zal echter nog enkele dagen duren voordat hier helderheid over is. Hoe de overleden persoon om het leven is gekomen wordt verder onderzocht.

Aanhouding verricht
Dinsdagmorgen hebben rechercheurs een 56- jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de man. Daarnaast wordt de vrouw er ook van verdacht na zijn verdwijning gebruik te hebben gemaakt van zijn persoonsgegevens. Op dit moment zit zij in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mag hebben met haar advocaat en niet met de buitenwereld.

Onderzoek gaat verder
De verwachting is dat het onderzoek op locatie nog enkele dagen in beslag neemt. De komende dagen worden er nog in en om de woning sporen veiliggesteld. Er is dinsdagmorgen een PD- Unit geplaatst in de straat. Vanuit deze trailer werken diverse specialismen samen op locatie om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld in de woning. Ook wordt er nog een uitvoerig buurtonderzoek uitgevoerd.

Meer informatie?
Heeft u meer informatie of hebt u de afgelopen tijd in en/of om de woning aan het Colosseum verdachte situaties/ voertuigen gezien? Dan komt de politie graag met u in contact. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de afgelopen maanden. ”We realiseren ons heel goed dat er een langere tijd verstreken is, maar hoe klein de informatie voor u ook lijkt, alles informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek.” Contact opnemen kan via 0900 8844 of via politie.nl. Wilt u liever anoniem informatie delen, dat is dat ook mogelijk. Dat kan via MeldMisdaadAnoniem, via 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl

Foto’s & video: Roland Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com