Automobilist aangehouden nadat hij vluchtte na ongeluk op A18 - GelreNieuws.nl

Automobilist aangehouden nadat hij vluchtte na ongeluk op A18

Geplaatst op 7 juni 2023, om 15:37 uur

BABBERICH/DIDAM – Op de lus van de A18 naar de A12 richting Arnhem heeft woensdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een van de betrokken voertuigen is na het ongeluk gevlucht.

Even voor 13:45 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de ambulancedienst en meerdere politie-eenheden werden met spoed opgeroepen. Ter plekke had in de lus een ongeluk plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een van de betrokken partijen ging er na het ongeluk gelijk vandoor. De inzittenden van de auto die stopte, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.

Gevlucht
Een van de betrokken voertuigen sloeg op de vlucht na de aanrijding. Het zwaargehavende voertuig reed 4,7 kilometer door en is op de Tatelaatweg (N813) worden gestopt. Volgens omstanders kwam de bestuurder van de doorgereden auto verward over.

Aangehouden
De politie geeft aan dat de bestuurder van het doorgereden voertuig is aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van de 41-jarige man uit Nijmegen is ingevorderd en er is een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Bij de ademanalyse blies de man meer dan 1000UGL.

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com