FOTOSERIE: ‘Na regen kumpt zonneschijn’ Zwarte Cross 2023 - GelreNieuws.nl

FOTOSERIE: ‘Na regen kumpt zonneschijn’ Zwarte Cross 2023

Geplaatst op 22 juli 2023, om 10:03 uur

LICHTENVOORDE – De tweede dag van de Zwarte Cross was een geslaagde dag. Het was zoals altijd gezellig druk op de Zwarte Cross. Een korte bui in de middag mocht de pret niet bederven.

Onder andere Antoon, Snelle, Davina Michelle en Bastille traden waren te vinden op het hoofdpodium van de Zwarte Cross. Gedurende de hele dag waren er talloze bands en artiesten aanwezig op het evenemententerrein en zij traden op verschillende podia op.

Vandaag, zaterdag, staan Flemming, Maan, Miss Montreal, Bökkers, FeestDJRuud en nog heel wat andere op de Zwarte Cross planning. Wie er allemaal optreed kun je hier vinden.

Ernstig ongeval
Bij het muziekfestival heeft zich vrijdagmiddag ook een ernstig incident voorgedaan waarbij een persoon zwaargewond is geraakt na een val bij een stuntattractie. Volgens de politie is de persoon vanaf een aanzienlijke hoogte naar beneden gevallen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het traumacentrum in Enschede, zoals bevestigd door de organisatie van het festival.

Wij willen op de foto
Een aantal feestgangers van de Zwarte Cross wilde op de foto door onze fotografen. De ‘wij willen op de foto!’ foto’s kun je hier vinden.

Foto’s: Persbureau HeitinkWP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com