Ravage op snelweg; ongeval met twee vrachtwagens en personenauto’s

Geplaatst op 28 juli 2023, om 14:15 uur

APELDOORN – Op de A1 tussen Apeldoorn en Lochem ontstond vrijdag aan het begin van de middag een lange file als gevolg van een aanrijding tussen twee vrachtwagens en twee personenauto’s. Om het ongeval af te handelen werden twee rijstroken afgesloten, wat voor vertraging zorgde.

Volgens een fotocorrespondent vermoedt de politie dat een zwarte personenauto van rijstrook wilde wisselen en daarbij een blauwe vrachtwagen raakte. Hierdoor raakte de zwarte auto in een slip en kwam het voor een rode vrachtwagen terecht, die probeerde de auto te ontwijken maar het voertuig toch raakte. De zwarte auto schoot vervolgens door en kwam tegen de vangrail tot stilstand.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een tweede personenauto die naast de rode vrachtwagen reed, kwam in een benarde situatie tussen de vrachtauto en de vangrail terecht. De bestuurder kon echter op het laatste moment een volledige aanrijding voorkomen.

De plaats van het ongeval toonde een chaotische situatie en ook de vangrail raakte zwaar beschadigd. Gelukkig meldt de correspondent dat er niemand gewond is geraakt bij het ongeluk.