Automobiliste rijdt tegen geparkeerde auto

Geplaatst op 11 augustus 2023, om 01:03 uur

NIJMEGEN – Donderdagavond reed een automobiliste even na 23.30 uur tegen een geparkeerde auto in de 13e straat van de wijk Tolhuis, in stadsdeel Dukenburg. De automobiliste is meegenomen door de politie.

De vrouw reed in de 13e straat richting de 11e straat, toen ze tegen een geparkeerde auto reed. De geparkeerde auto stond in een parkeerhaven naast de weg. De vrouw reed nog enkele meters door tot ze de auto stil zette. Omwonenden hoorde de knal van de aanrijding en gingen naar buiten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In eerste instantie dachten omstanders dat de vrouw op leeftijd onwel geworden was achter het stuur. Ambulancepersoneel keek de vrouw na, maar er bleek geen sprake van een onwelwording of andere medische situatie. De politie kan op dit moment niet bevestigen dat de vrouw aangehouden is omdat zij een positieve alcoholtest geblazen heeft. Wel laten agenten weten dat de vrouw meegenomen is naar het politiebureau.

Haar auto is weggesleept door een berger. De andere auto raakte beschadigd. De eigenaresse van die auto zal zelf contact op moeten nemen met haar verzekering.

Foto’s: Lars Schwachöfer/ Persbureau Heitink