Onbekende overleden vrouw in water Andelst: politie vraagt hulp

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 15:54 uur

ANDELST – Donderdag 10 augustus is er aan het begin van de middag een overleden persoon aangetroffen in het water langs de Waaldijk in Andelst. Sindsdien loopt er politieonderzoek om erachter te komen wie de vrouw is. Helaas staat dit nog altijd niet vast.

Naast het reguliere rechercheonderzoek vraagt de politie hulp van mensen die mogelijk weten wie de vrouw is. De politie vermoed dat ze korte tijd en hooguit enkele dagen in het water heeft gelegen. Het is vanwege de stroming goed mogelijk dat ze in Duitsland of het verdere oosten van het Nederland te water is geraakt.

Op dit moment kunnen we de vrouw niet koppelen aan een vermissingszaak. Er wordt ook niet uitgegaan van een misdrijf. Helaas zijn er weinig uiterlijke kenmerken die we kunnen delen. Wat we weten is dat het vermoedelijk een lange vrouw met een fors postuur betrof. Weet je wie de vrouw is of mogelijk kan zijn? Is er iemand uit je directe omgeving sinds korte tijd vermist? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844.