Automobilist ramt lantaarnpaal en gaat er te voet vandoor

Geplaatst op 13 september 2023, om 07:35 uur

EDE – In de nacht van dinsdag op woensdag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Edeseweg in Lunteren.

Op de kruising bij de Goorsteeg had een automobilist de bocht gemist en was op een lantaarnpaal geknald. Een voorbijganger trof de auto rond 02:10 uur aan. Brandweer, ambulance en de politie kwamen echter voor niets ter plaatse. De bestuurder van het voertuig bleek ervandoor te zijn gegaan. Zowel de brandweer als de politie heeft in de omgeving nog een zoekslag gemaakt maar trof zover bekend niemand meer aan.

Agenten zullen op het huisadres van de toenaam gestelde verder onderzoek doen. Of de bestuurder dus gewond is geraakt is niet bekend. De auto liep forse schade op bij het ongeval en word afgesleept. Ook de lantaarnpaal moest het ontgelden. De gemeente is hiervoor in kennis gesteld.

Foto’s: Persbureau Heitink

Voor het laatste nieuws uit de regio kun je ons op volgen via de app: Get it on Google Play Get it on Apple Store Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Instagram