Jongen (16) opgepakt voor neersteken 17-jarige - GelreNieuws.nl

Jongen (16) opgepakt voor neersteken 17-jarige

Geplaatst op 17 september 2023, om 10:58 uur

AALTEN – In de nacht van zaterdag heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Stationsstraat in Aalten, waarbij een 17-jarige jongen uit Varsseveld gewond raakte. De jongen is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl een 16-jarige inwoner van Aalten is aangehouden in verband met het incident.

De politie meldt dat het conflict dat tot dit geweldsincident leidde, zich tussen meerdere personen afspeelde en resulteerde in een vechtpartij. De gebeurtenis vond kort voor middernacht plaats, nabij het station aan de Stationsstraat. Het slachtoffer zou een slagaderlijke bloeding hebben gehad, maar enkele jonge omstanders hebben de ader van de gewonde jongen afgebonden totdat de politie en ambulance arriveerden. Vervolgens is de jongen uit Varsseveld naar het SKB-ziekenhuis in Winterswijk overgebracht.

De verdachte jongen uit Aalten is momenteel in hechtenis genomen. Het station ter plaatse was afgesloten voor onderzoek. Getuigen zijn ondervraagd en er is forensisch onderzoek uitgevoerd. De precieze aanleiding tot het steekincident zal verder worden onderzocht. Het incident vond plaats tijdens de kermis in Aalten, die op zondag zijn laatste dag had.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com