Twee gewonden na botsing tegen boom - GelreNieuws.nl

Twee gewonden na botsing tegen boom

Geplaatst op 9 september 2023, om 19:25 uur

UDDEL – Bij een eenzijdig ongeval op de Aardhuisweg bij Uddel zijn twee mensen in een personenauto gewond geraakt. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond plaats rond 16.30 uur, toen de hulpdiensten een melding ontvingen van het eenzijdige ongeval. Meerdere ambulances en brandweerwagens haastten zich naar de locatie. Bij aankomst zagen ze een personenauto die volledig in elkaar was gedrukt tegen een dikke boom.

De twee inzittenden bevonden zich nog in het voertuig. Om de bijrijdster uit de auto te bevrijden, moest de brandweer een deur verwijderen. Ze werd vervolgens door een ambulance gecontroleerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder, een man, is ook naar het ziekenhuis gebracht, maar de ernst van zijn verwondingen is nog niet bekend.

Getuigen hebben verklaringen afgelegd aan de politie. Ze meldden dat de auto vanaf de Amersfoortseweg richting Uddel reed en om nog onbekende reden aan de verkeerde kant van de weg in de berm terechtkwam en frontaal tegen een boom botste.

De zwaar beschadigde auto zal worden weggesleept door een bergingsdienst. Gedurende de afhandeling van het incident was de weg afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com