VIDEO: Getuigen gezocht in verband met ernstig zedendelict

Geplaatst op 12 september 2023, om 21:33 uur

APELDOORN – Op woensdagmiddag 6 september 2023 heeft zich een ernstig zedendelict voorgedaan in Park Zuidbroek in Apeldoorn. Na de melding heeft de politie direct geprobeerd de dader te vinden, maar deze is helaas niet aangetroffen. Daarom vragen zij uw medewerking bij het vaststellen van zijn identiteit. Het incident vond plaats in het park rond 15.00 uur, in de buurt van de locatie bekend als ‘de kleine stapstenen’. Op dit moment kan geen verdere informatie verstrekken over de aard van het voorval, maar zij hopen op uw medewerking om de dader zo snel mogelijk te identificeren.

Iedereen die op woensdag 6 september tussen 13.00 en 17.00 uur in Park Zuidbroek was en mogelijk de gezochte man heeft gezien, wordt verzocht zich te melden. Ook als u andere informatie heeft die relevant kan zijn voor het onderzoek, willen zij graag met u spreken. De politie is specifiek geïnteresseerd in een aantal personen die rond 15.00 uur in de buurt van de plaats delict zijn waargenomen en mogelijk cruciale getuigen kunnen zijn. Onder hen vallen een groep fietsers die mogelijk aan het zingen was, een vrouwelijke visser, twee wandelende vrouwen – één met licht haar en de ander met donker haar – en een man die één of twee kinderen bij zich had.

In de video worden deze mogelijke getuigen en anderen nader beschreven. Als u uzelf of iemand die u kent hierin herkent, word u verzocht om contact op te nemen. De politie ontvangt graag alle foto’s of video’s die op die woensdagmiddag in (de omgeving van) het park zijn gemaakt. Zelfs als u denkt dat er niets bijzonders op te zien is, willen zij graag uw beelden bekijken ter ondersteuning van het onderzoek.

Foto en Video: Opsporing Verzocht