Arnhemmer (20) doodgeschoten, drie arrestaties verricht - GelreNieuws.nl

Arnhemmer (20) doodgeschoten, drie arrestaties verricht

Geplaatst op 20 oktober 2023, om 13:21 uur

APELDOORN – De politie heeft gisteravond drie verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het schietincident dat donderdagmiddag aan de Mauvestraat in Apeldoorn heeft plaatsgevonden. Een 20-jarige man uit Arnhem overleed ter plaatse.

Rond 16.11 uur kwam er een melding binnen van een schietincident aan de Mauvestraat in Apeldoorn. Eerder vond er een ruzie op straat plaats die door voorbijgangers geprobeerd werd te sussen. Buurtbewoners hebben geprobeerd de man te reanimeren. Het slachtoffer is voor de woning van een van de buurtbewoners die hulp hebben verleend overleden.

De verdachten kwamen al snel in beeld en de DSI heeft drie mannen van 21, 19, en 37 jaar op verschillende plaatsen in Apeldoorn aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Wat de aanleiding voor dit incident is wordt uitgezocht. Voor nu houden we rekening met meerdere scenario’s.

De politie is direct een onderzoek gestart. Er is gesproken met getuigen, camerabeelden worden veiliggesteld, ook is er uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Voor de getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com