Controle Arnhem centrum: vele bekeuringen en rijbewijzen ingevorderd - GelreNieuws.nl

Controle Arnhem centrum: vele bekeuringen en rijbewijzen ingevorderd

Geplaatst op 7 oktober 2023, om 09:44 uur

ARNHEM – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in Arnhem rondom het centrum diverse verkeerscontroles uitgevoerd met opvallende resultaten. Tijdens deze controles werden verschillende verkeersovertredingen geconstateerd, waaronder rijden onder invloed en diverse andere inbreuken op de verkeersregels.

In totaal werden 11 bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Voor drie van hen had deze overtreding directe gevolgen, aangezien hun rijbewijs onmiddellijk werd ingevorderd.

Eén persoon werd aangehouden omdat hij zich niet kon identificeren, wat leidde tot verdere onderzoeksvragen door de politie.

Daarnaast werden maar liefst 63 bestuurders beboet voor verschillende verkeersovertredingen. Enkele van deze overtredingen omvatten het negeren van een rood verkeerslicht, het rijden zonder helm, het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden, en het overschrijden van de maximum snelheid. Opvallend was dat de hoogst gemeten snelheid binnen de bebouwde kom maar liefst 102 km/h bedroeg, wat een ernstige inbreuk op de verkeersveiligheid is.

Foto via Instagram: Politie Arnhem-Noord

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com