Auto in brand gestoken: politie doet onderzoek - GelreNieuws.nl

Auto in brand gestoken: politie doet onderzoek

Geplaatst op 8 december 2023, om 12:19 uur

NIJMEGEN – Vrijdagochtend omstreeks 6.30 uur werd er een auto in brand gestoken in de Goeman Borgesiusstraat in Nijmegen. De politie voert momenteel een onderzoek uit.

Een bewoner van de straat merkte rond 6 uur ’s ochtends een klein brandje op in een parkeerhaven in de straat op. Nadat het vuur vanzelf was gedoofd, keerde de man terug naar de andere kant van zijn appartement. Kort daarna kregen meerdere bewoners melding van een autobrand bij de brandweer. De auto stond naast het eerder opgemerkte kleine brandje geparkeerd, wat doet vermoeden dat er eerder een poging was gedaan om de auto in brand te steken. De brandweer kwam snel ter plaatse en bluste de brand. Al snel wezen sporen op brandstichting, waarna de politie de auto met lint afsloot.

Vanochtend voerde de politie sporenonderzoek uit en sprak met omwonenden en de eigenaresse van de auto. Volgens meerdere bewoners waren er al geruime tijd problemen met een bewoner van het appartementencomplex, maar de politie kan geen verdere informatie verstrekken over de achtergrond van de situatie vanwege het lopende onderzoek.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com