Fietser gewond na botsing met bestelbus - GelreNieuws.nl

Fietser gewond na botsing met bestelbus

Geplaatst op 15 december 2023, om 17:13 uur

BARNEVELD – Bij een aanrijding met op bestelwagen op de Nijverheidsweg op bedrijventerrein Harselaar is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt.

Rond 13.45 uur werden politie en ambulance gealarmeerd voor het ongeval. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een bestelwagen. Omdat er een taalbarrière was waarbij de fietser niet goed kon uitleggen waar hij letsel had opgelopen werd er via een mobiele telefoon hulp gezocht. De man is uiteindelijk in de ambulance onderzocht en voor verder behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De chauffeur en twee voorbijgangers hebben eerste hulp verleend tot de hulpdiensten aanwezig waren. Het is volgens de politie nog niet geheel duidelijk of de fietser de weg wilde oversteken of aan het slingeren was. De bestelwagen liet aanzienlijke schade op. Door de klap met de fietser liepen de koplamp, spatbord en buitenspiegels schade op. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt maar stelt geen verder onderzoek in.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com