Güven Supermarkt in Winkelcentrum Presikhaaf, grote rijen voor ingang

Geplaatst op 31 januari 2024, om 22:08 uur

ARNHEM – Op woensdagochtend om 10:00 uur opende Güven Supermarkt haar deuren op een nieuwe locatie aan het bruisende winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. De inwoners van Arnhem en omgeving werden van harte uitgenodigd om de nieuwe supermarkt te verkennen en te genieten van een hapje en drankje terwijl ze het uitgebreide assortiment ontdekten.

Vanaf de vroege ochtend waren er al lange rijen wachtende mensen die nieuwsgierig waren naar wat de supermarkt te bieden had. De nieuwe Güven Supermarkt heeft veel te bieden, van verse producten en dagelijkse boodschappen tot unieke en internationale producten.

Tijdens de opening werden klanten niet alleen verwend met de uitstekende service, maar ook met een ruime keuze aan hapjes en drankjes.
Het evenement trok niet alleen volwassenen aan, maar was ook een feest voor kinderen. Op het plein rondom de supermarkt waren er twee speciale attracties voor kinderen, waar ze zich konden vermaken terwijl hun ouders wachten in de rij of winkelden.

Kortom, de opening van Guven Supermarkt in het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem was een groot succes. De nieuwe locatie biedt een welkome toevoeging aan de winkelervaring in de stad en wordt al snel een favoriete bestemming voor boodschappen.

Foto’s: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink


https://www.traditionrolex.com/17