Politie zoekt identiteit onbekende man na fatale treinaanrijding in Velp - GelreNieuws.nl

Politie zoekt identiteit onbekende man na fatale treinaanrijding in Velp

Geplaatst op 22 februari 2024, om 14:44 uur

VELP – Op vrijdag 24 november 2023 vond er een aanrijding plaats tussen een man en een trein op het spoor bij Velp, waarbij de man is overleden. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van een misdrijf. Ondanks uitgebreid onderzoek is de identiteit van de man nog onbekend. De politie vraagt op om contact op te nemen als ze de man herkennen op basis van het signalement, foto’s van zijn kleding en de aangetroffen fiets.

De man heeft een licht getinte huidskleur en is tussen de 20 en 45 jaar oud. Hij heeft zwart haar dat bovenop langer is (+/- 15 cm) en aan de zijkant korter (+/- 2/3 cm). Hij heeft een snor, puntige volle baard en bakkebaarden, en een litteken aan de buitenkant van zijn rechteronderarm. Zijn postuur is gemiddeld en zijn ogen zijn bruin. Hij heeft veel lichaamsbeharing.

Op de dag van het incident droeg de man een blauw vest van Primark in maat S, een zwart Puma vest in maat 44/46, een zwart T-shirt, witte Nike voetbalsokken en bruine schoenen van het merk Onitsuka Tiger. Daarnaast werden er twee zwart leren handschoenen van de Hema en een horloge op het spoor aangetroffen, waarvan niet zeker is of ze van het slachtoffer zijn.

De man had geen persoonlijke spullen bij zich, maar er stond wel een fiets vlak bij de plek van het incident waar hij mogelijk gebruik van maakte, een blauwe Fongers herenfiets. De politie hoopt dat iemand de man herkent of mist, of informatie heeft over waar hij verbleef of recentelijk is gezien. Informatie kan worden doorgegeven via 0900 8844.

Foto’s: Persbureau Heitink/Politie

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com