Jongen van fiets getrokken en in elkaar geslagen, politie zoekt daders - GelreNieuws.nl

Jongen van fiets getrokken en in elkaar geslagen, politie zoekt daders

Geplaatst op 15 maart 2024, om 15:13 uur

DUIVEN – Agenten zijn op zoek naar getuigen van een mishandeling die op vrijdag 1 maart in het Horsterpark in Duiven plaatsvond.

Een minderjarige jongen uit Duiven is hier door een groepje van drie verdachten van zijn fiets getrokken en in elkaar geslagen en getrapt.
Twee van de verdachten sloegen en trapten, de derde stond erbij en filmde ‘maar’. Er is meerdere keren tegen het hoofd van het slachtoffer getrapt. Een passant heeft de mishandeling kunnen stoppen, door roepend op de verdachten af te lopen, waardoor zij op de vlucht sloegen.
Dit alles gebeurde op het fietspad langs het spoor in het Horsterpark, zo rond 15.00uur in de middag. Een vierde persoon heeft de mishandeling ook gefilmd.

De politie heeft de videobeelden van deze mishandeling. Omdat het slachtoffer minderjarig is en de verdachten mogelijk ook, maken ze deze beelden nog niet openbaar.

De politie verzoekt de verdachten daarom dan ook om zich zo spoedig mogelijk bij te melden. Ook willen ze graag de getuige spreken, die de mishandeling heeft doen stoppen.  Eventuele andere getuigen die iets gezien of gehoord hebben, spreken ze ook graag.

De verdachten waren alle drie jonge mannen en allen in het zwart/donker gekleed, met zwarte/donkere hoodies/(over hun)petjes/mutsen.
De verdachte die trappen op het hoofd uitdeelde droeg een witte muts en witte sneakers.
Wees verstandig en meld jezelf! Bel naar 0900-8844 of meld je aan de balie van het bureau van Politie Zevenaar op de Zonegge 24-04.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com