Automobilist overleden na botsing tegen boom - GelreNieuws.nl

Automobilist overleden na botsing tegen boom

Geplaatst op 4 april 2024, om 12:06 uur

BORCULO – Op donderdagochtend vond een tragisch ongeluk plaats op de N315 tussen Borculo en Ruurlo, waarbij een automobilist het leven liet na tegen een boom te zijn gebotst.

Het incident, dat zich afspeelde nabij Zalencentrum Kerkemeijer, leidde ertoe dat het slachtoffer op de locatie overleed, meldt De Gelderlander. De bestuurder was onderweg in de richting van Borculo toen hij om nog onbekende redenen van de weg afweek en frontaal tegen een boom aanreed.

Direct na het ongeval werd een omvangrijke reddingsoperatie op touw gezet, inclusief meerdere ambulances, brandweereenheden, politievoertuigen, en een traumahelikopter. Ondanks de intensieve reanimatiepogingen ter plaatse, kon het leven van het slachtoffer niet worden gered.

De politieafdeling die gespecialiseerd is in de analyse van verkeersongevallen heeft de leiding over het onderzoek naar de oorzaken van dit tragische voorval. Als gevolg hiervan zal de N315 tussen Ruurlo en Borculo voor enige tijd gesloten blijven om het onderzoek te faciliteren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com