Twee ernstig gewonden bij steekpartij in Duiven - GelreNieuws.nl

Twee ernstig gewonden bij steekpartij in Duiven

Geplaatst op 25 april 2024, om 17:42 uur

DUIVEN – Tijdens een steekpartij donderdagmiddag aan de Saffier in Duiven zijn drie personen gewond geraakt, waarvan twee ernstig. De politie meldt dat alle drie gewonden tevens als verdachten worden beschouwd, en er is sprake van een mogelijke vierde verdachte, wiens rol nog onduidelijk is.

De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, een traumahelikopter en politie-eenheden, werden met spoed naar de locatie gestuurd. Het incident vond plaats op straat, waar op twee verschillende plaatsen gewonden zijn aangetroffen. Buurtbewoners hebben eerste hulp verleend aan de slachtoffers voordat de hulpdiensten arriveerden.

Twee van de gewonden zijn vanwege de ernst van hun verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Voor een van hen was zelfs een traumateam per helikopter ingevlogen. De derde gewonde hoefde niet naar het ziekenhuis te worden overgebracht.

Volgens een politiewoordvoerder tegenover De Gelderlander zijn alle drie de slachtoffers óók verdachte. Er zou bovendien nog een vierde verdachte zijn. Wat zijn of haar rol in het geheel is, is nog niet bekend.

Foto: Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com