Grote controle op A325: Belastingdienst en politie in actie

Geplaatst op 21 juni 2024, om 19:51 uur

ARNHEM – Vanavond vindt er een grootschalige controle plaats op de A325, uitgevoerd door de politie en de Belastingdienst. De controle, die de hele avond zal duren, richt zich op zowel verkeersveiligheid als fiscale naleving.

Tijdens deze controle heeft de Belastingdienst al een aanzienlijk aantal voertuigen in beslag genomen wegens openstaande belastingschulden. De gezamenlijke inspanning van de politie en de Belastingdienst heeft tot nu toe geleid tot succesvolle interventies en handhaving.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een bestuurder die moest wachten op nadere controle door de Belastingdienst is ervandoor gegaan met zijn voertuig. In de auto bevond zich ook een kind. Dankzij het snelle ingrijpen van de politie kon de bestuurder worden gestopt voordat hij de snelweg op reed. De situatie werd snel en veilig onder controle gebracht auto is uiteindelijk ook in beslag genomen

Deze gezamenlijke controleactie benadrukt de inzet van zowel de politie als de Belastingdienst om de wet- en regelgeving te handhaven en de veiligheid op de weg te waarborgen.

Foto: Persbureau Heitink