Automobiliste gewond bij Kettingbotsing - GelreNieuws.nl

Automobiliste gewond bij Kettingbotsing

Geplaatst op 10 oktober 2008, om 14:21 uur

Wehl – Een 34-jarige automobiliste uit Doetinchem raakte op donderdagmiddag 9 oktober gewond na een kettingbotsing op de Broekhuizerstraat in Wehl. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 24-jarige man uit Doetinchem reed rond 17:20 uur over de Broekhuizerstraat, komende uit de richting Didam. Een 39-jarige automobilist uit Wehl wilde linksaf slaan en stopte. Een 34-jarige automobiliste uit Doetinchem die daarachter reed, stopte ook. De 24-jarige man kon zijn auto niet op tijd tot stilstand brengen en botste tegen de auto van de vrouw op. Hierdoor botste deze auto tegen de voorgesorteerde auto. De vrouw werd met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zestien aanhoudingen bij grote politiecontrole

Apeldoorn – De politie heeft van donderdag op vrijdag 10 oktober met enkele tientallen agenten controles uitgevoerd op onder meer de Molenstraat, Laan van Malkenschoten, Europaweg en de Edisonlaan.

In totaal werden 16 mensen aangehouden. Bij 550 bestuurders werd een blaastest afgenomen, tien bestuurders bleken onder invloed van alcohol.
In twee auto’s werd inbrekersgereedschap aangetroffen, waarvoor in totaal drie inzittenden werden ingesloten. Drie gezochte personen werden meegenomen naar het bureau. In één auto lag een groot mes, dat in beslag genomen werd. Verder werden 120 bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen.