Bromfietsster onderuit

Geplaatst op 28 oktober 2008, om 15:01 uur

Warnsveld – Een 20-jarige bromfietsster uit Vorden is maandagmiddag 27 oktober met haar bromfiets onderuit gegaan op een fietspad langs de Vordenseweg in Warnsveld. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

De bromfietsster reed rond 16:15 uur over de Vordenseweg komende uit de richting van Warnsveld. Doordat er natte bladeren op het fietspad lagen, slipte zij in een bocht en kwam ten val. Zij werd met een mogelijk gebroken been/knieletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Gewonden na botsing

Zutphen – Op maandagmorgen 27 oktober raakten een 41-jarige automobilist uit Warnsveld en een 32-jarige automobiliste uit Almelo licht gewond na een botsing op de uitvoegstrook van de N314 afslag Zutphen.

De 32-jarige automobiliste uit Almelo reed rond 08:50 uur over de uitvoegstrook, komende uit de richting van de rotonde afslag Leesten West in Zutphen. Voor haar reed een 56-jarige man uit Franeker met zijn vrachtwagencombinatie. Toen de man uit Franeker remde stuurde de vrouw uit Almelo naar links. Hierbij liet zij de 41-jarige automobilist uit Warnsveld niet voorgaan, waardoor een aanrijding ontstond. Door de aanrijding sloeg de auto van de vrouw naar rechts, waardoor de vrachtwagencombinatie werd geraakt. Beide automobilisten werden overgebracht naar het ziekenhuis en konden na behandeling naar huis.

Duitse taxichauffeur mishandeld

Doetinchem – Een 48-jarige Duitse taxichauffeur is maandagochtend 27 oktober mishandeld door een nog onbekende jongen in zijn taxi ergens in Doetinchem.

De chauffeur had twee jongemannen in Emmerich opgepikt en reed omstreeks 08.30 uur in Doetinchem. Nadat de chauffeur één van hen had afgezet, begon de andere passagier agressief gedrag te vertonen. De jongen dacht dat hij meer moest betalen dan afgesproken was, waarop hij de taximeter kapot sloeg. Hierna gaf hij de chauffeur diverse vuistslagen waaronder één in zijn gezicht. Vervolgens ging de jongeman er vandoor. De taxichauffeur heeft vervolgens het politiebureau opgezocht en aangifte gedaan. De chauffeur weet niet waar de jongen uit de taxi is gestapt.
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 – 8844.

Twee automobilisten gewond na aanrijding

Hoenderloo – Een 35-jarige vrouw uit Hoenderloo en een 41-jarige man uit Apeldoorn raakte maandag 27 oktober gewond nadat zij met elkaar in botsing kwamen op de Otterloseweg in Hoenderloo.

De 35-jarige automobiliste reed omstreeks 08:30 uur over de Otterloseweg in de richting van Apeldoorn. Door nog onbekende oorzaak kwam zij met een voorwiel in de berm terecht. Zij probeerde dit te corrigeren door naar links te sturen. Hierdoor had zij haar auto niet onder controle en kwam op de andere rijbaan terecht. De 41-jarige automobilist kwam haar op dat moment tegemoet rijden en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Een passerende arts en de brandweer verzorgden de eerste hulp. Beide automobilisten raakten licht gewond. De 41-jarige man werd naar het Lukasziekenhuis overgebracht met nek en buikklachten.

Drie mannen aangehouden voor rijden met ontzegging

Apeldoorn – De politie heeft tussen maandag en dinsdag 28 oktober drie mannen in Apeldoorn aangehouden voor het rijden tijdens een ontzegging. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 14:40 uur werd een 48-jarige man uit Apeldoorn gecontroleerd op de Kayersdijk. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs waarop hij werd meegenomen naar het politiebureau. De man bleek tevens nog openstaande boetes te hebben. Hij moest ter plekke het bedrag voldoen.
Op de IJzerweg werd omstreeks 21:50 uur een 41-jarige man uit Ugchelen betrapt voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

Een 30-jarige man uit Eerbeek werd in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 00:45 uur gecontroleerd op de Landdrostlaan. Ook hij bleek in het bezit van een ongeldig verklaard rijbewijs. Tegen alle bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt.