Graafschap supporter aangehouden - GelreNieuws.nl

Graafschap supporter aangehouden

Geplaatst op 20 oktober 2008, om 14:24 uur

Doetinchem – De politie heeft zondagmiddag 19 oktober een 19-jarige Doetinchemmer aangehouden nadat hij had gevochten met supporters van de andere club. Daarbij werd ook een ruit van een treinstel vernield.

Omstreeks 17:00 uur kreeg de politie de melding van ongeregeldheden tussen voetbalsupporters op het station de Huet in Doetinchem. De supporters van de bezoekende club werden na afloop van de wedstrijd in de trein belaagd. Tijdens dit gebeuren moest een ruit van een toegangsdeur van de trein het ontgelden. Een 19-jarige jongeman uit Doetinchem werd door een getuige herkend en kon later door de politie worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zal nader worden verhoord. De politie doet onderzoek naar de vechtpartij en naar de vernieling. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Vrouw gewond na botsing met edelhert

Uddel – Een 62-jarige vrouw uit Ermelo raakte op zondagmiddag 19 oktober gewond na een botsing met een edelhert op de Aardhuisweg in Uddel. De vrouw was passagier van een 61-jarige motorrijder uit Ermelo.

Een motorrijder uit Ermelo reed met de 62-jarige vrouw over de Aardhuisweg, komend uit de richting van Uddel. De bestuurder haalde twee auto’s in toen plotseling vanuit de linkerberm een edelhert de rijbaan overstak. De bestuurder remde en probeerde het edelhert te ontwijken.Het dier sprong op en raakte de man, waardoor de motorrijder en zijn passagier ten val kwamen. De vrouw raakte gewond en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het dier overleefde het ongeval niet. De motor liep schade op en werd afgesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com