Inbraak op klaarlichte dag - GelreNieuws.nl

Inbraak op klaarlichte dag

Geplaatst op 15 oktober 2008, om 11:55 uur

Zutphen – Dinsdag 14 oktober is er ingebroken in een woning aan het Heintje Davidsplein in Zutphen. Er zijn onder andere een geldbedrag, een televisie en een hoeveelheid CD’s en DVD’s gestolen.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 10:00 en 15:00 uur. Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en heeft de inbraak in onderzoek.

Roemeen gepakt met te veel softdrugs

Twello – De politie heeft dinsdag 14 oktober een 40-jarige man uit Roemenië bekeurd wegens overtreding van de Opiumwet. De man bleek ruim 180 gram weed in zijn bezit te hebben.

De man werd door een medewerker van Rijkswaterstaat naar het politiebureau in Twello gebracht voor betaling van een boete van 150 euro. Hij kreeg deze boete omdat de man op de A1 met hoge snelheid op een rijstrook reed, die afgesloten was door een rood kruis.
Op het politiebureau bleek de man een flinke hoeveelheid weed in zijn bezit te hebben. De drugs zijn in beslag genomen. Hiervoor heeft de man een boete van 300 euro gekregen. Na betaling van beide boetes mocht de man zijn weg vervolgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com