Over de kop met mountainbike

Geplaatst op 12 oktober 2008, om 11:44 uur

Lochem – Een 26-jarige man uit Hardenberg is zaterdagochtend 11 oktober in het ziekenhuis beland. Hij vloog in Lochem met z’n mountainbike over de kop en liep diverse verwondingen op.

De man maakte met een aantal collega’s een mountainbiketocht. Op de Gageldijk nam hij een heuvel verkeerd waardoor hij over de kop sloeg. Hij is met een ambulance naar het Zutphense ziekenhuis vervoerd. Hij liep in ieder geval een gebroken sleutelbeen en een hoofdwond op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bromfietser gewond

Voorst – Een 28-jarige bromfietser uit Apeldoorn is zaterdagmiddag 11 oktober op de Rijksstraatweg in Voorst gewond geraakt. Hij werd aangereden door een auto.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.25 uur toen een 41-jarige Brummense met haar auto vanuit een uitrit de rijbaan opreed. Zij verleende geen voorrang aan de van links komende bromfietsers. De man is met voetletsel in het Lukasziekenhuis in Apeldoorn opgenomen.

Jongen (17) vernield autospiegel

Warnsveld – De politie maakt proces-verbaal op tegen een 17-jarige jongen uit Winterswijk die op de Rijksstraatweg in Warnsveld een spiegel van een auto trapte.

De politie kreeg rond 23.45 uur een melding dat vanuit een groepje jongeren iemand een spiegel van een auto had getrapt. De getuige volgde de jongeren richting Zutphen en aan de hand van de informatie werden drie tieners aangehouden. Uit onderzoek bleek dat niet zij, maar hun vriend de vernieling had gepleegd. Deze jongen meldde zich na een belletje op het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De ouders van de jongeren zijn in kennis gesteld.

Lochemer betrapt met drugs

Zutphen – De politie heeft zondagochtend 12 oktober bij de sportvelden aan de Laan van Eme in Zutphen een 24-jarige man uit Lochem aangehouden. Hij was in het bezit van drugs.

Toen agenten rond 02.50 de sportlocaties aan de Laan naar Eme controleerden zagen zij op de parkeerplaats een auto met daarin één persoon staan. Ze besloten de man te controleren en roken direct een enorme weetlucht. Op de vraag of hij nog meer drugs bij zich had, overhandigde de man de agenten een wikkel met coke en een zakje speed. De man werd aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau gebracht. De drugs zijn in beslag genomen en over de afhandeling wordt overleg met het openbaar ministerie gepleegd.

Sieraden weg na woninginbraak

Lochem – De bewoners van een woning aan de Heuvelenweg in Lochem ontdekten zaterdagavond 10 oktober bij thuiskomst, dat er was ingebroken. Ze missen in ieder geval sieraden.

De bewoners kwamen rond 21.40 uur thuis en ontdekten dat er was ingebroken er was een deur op ruwe wijze geforceerd en de hele woning was doorzocht. Men mist in ieder geval sieraden. De politie is een buurtonderzoek gestart en de technische recherche zal een sporenonderzoek instellen.

Bewoners treffen inbreker bij thuiskomst

Eerbeek – De bewoners van een woning aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek hebben zaterdagavond 11 oktober een inbreker overlopen. De man zag kans om te ontkomen en de bewoners missen in ieder geval sieraden.

De bewoners kwamen om 23.10 uur thuis en zagen direct dat er was ingebroken. Er bleek een achterdeur te zijn geforceerd en binnen werd de inbreker aangetroffen. De man had een bivakmuts op en getracht werd om hem tegen te houden. Hij zag echter kans om te ontsnappen. De gealarmeerde politie stelde een onderzoek in de omgeving in, maar de inbreker werd niet gevonden. De bewoners missen in ieder geval sieraden.

Door black-out in de berm

Doetinchem – Een 61-jarige vrouw uit Rheden afkomstige vrouw belandde zaterdagochtend 11 oktober na een black-out met haar auto in de berm van de A 18 onder Doetinchem. Een passerende automobilist verleende haar hulp.

De vrouw reed omstreeks 13.40 vanaf de A 12 over de A 18 onder Doetinchem. Kennelijk door een black-out belandde zij in de berm en reed tegen een verkeersbord. Hierdoor sloeg de voorruit uit de auto. De vrouw kwam weer met haar auto op de rijbaan terecht en een passerende automobilist verleende de vrouw hulp.

Met auto tegen boom door mist

Zieuwent –  Een 29-jarige vrouw uit Ruurlo is zondagochtend 12 oktober per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij was op de Schoppenweg in Ruurlo tegen een boom gereden.

De vrouw reed omstreeks 01.40 uur met haar auto richting Ruurlo. Door de dichte mist zag zij een bocht te laat en botste tegen een boom. Zij is ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd. Haar auto werd door een sleepbedrijf weggesleept.

Jongeman fiets tegen ijzeren hek

Lichtenvoorde –  Een 20-jarige jongeman uit Beltrum is zondagochtend 12 oktober in het ziekenhuis behandeld omdat hij in Lichtenvoorde twee flinke hoofdwonden had opgelopen.

De jongeman fietste omstreeks 03.30 over de Nieuwe Maat en wilde bij de speel-o-theek afslaan. Dit ging, mogelijk door de genuttigde alcohol, niet helemaal goed en hij botste tegen het ijzeren hek. Hij liep behoorlijke verwondingen aan zijn gezicht op en werd in het ziekenhuis behandeld.