Jongen overvallen in Zutphen - GelreNieuws.nl

Jongen overvallen in Zutphen

Geplaatst op 17 november 2008, om 18:33 uur

ZUTPHEN – Zondagavond 16 november is een 15-jarige jongen overvallen op Het Zwanevlot in Zutphen door een nog onbekende man. De man mishandelde de jongen er ging er met zijn rugzak vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De jongen werd achter de dansschool op het Zwanevlot aangesproken door een onbekende man. De man eiste geld en begon de jongen te slaan en te schoppen. Ook twee jongens met wie hij stond te praten kregen klappen uitgedeeld. De man ging er vervolgens vandoor met de rugzak van de jongen en rende weg in de richting van het tunneltje van de Harenbergweg.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Rijbewijs ingevorderd

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 17 november een 25-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man moest zijn rijbewijs inleveren.
De man reed omstreeks 02:45 uur over de IJsselkade en viel op door zijn hoge snelheid. Hij werd op de Stokebrand aangehouden en bleek bij de blaastest op straat onder invloed van alcohol. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 1,51. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

TOLDIJK  – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 50-jarige man uit Brummen aangehouden op de Zutphen- Emmerikseweg in Toldijk. De automobilist  bleek onder invloed van alcohol.

De man reed omstreeks 00:50 uur slingerend over de Zutphen-Emmerikseweg . Hij bleek onder invloed van alcohol en werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hij blies een promillage van 0,8. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Gewapende overval snackbar

GROENLO – Zondagavond 16 november werd een snackbar aan Het Heydenrijck in Groenlo overvallen door nog twee onbekende mannen. Er werd een geldbedrag buit gemaakt. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

De nog onbekende overvallers kwamen omstreeks 19:25 uur de snackbar binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een mes en een slagwapen. De overvallers gingen er kort daarna met een geldbedrag vandoor.

De politie roept getuigen op die de daders mogelijk hebben gezien, of andere informatie hebben over de overval, om contact op te nemen met de politie. Zo wil de politie ook graag in contact komen met een jongeman met een blauwe sporttas die kort voor de overval als klant in de snackbar aanwezig was. Mensen kunnen in contact komen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com