Man aangehouden met inbrekersspullen en drugs

Geplaatst op 26 november 2008, om 14:13 uur

ZUTPHEN – Woensdagmorgen 26 november heeft de politie een 33-jarige man uit Apeldoorn aangehouden omdat hij inbrekerswerktuig en drugs bij zich had.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De man werd rond 03:15 uur staande gehouden op de Deventerweg in Zutphen. Op de achterbank van de auto zagen de politieagenten inbrekerswerktuig liggen. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij doorzoeking van de auto werden ook meerdere hoeveelheden drugs gevonden. De auto, drugs en het inbrekerswerktuig zijn in beslag genomen en de politie is een nader onderzoek gestart.

Minderjarige aangehouden voor winkeldiefstal

ZUTPHEN – Een 15-jarig meisje uit de gemeente Bronckhorst is dinsdagmiddag rond 17:50 uur in Zutphen aangehouden voor winkeldiefstal.

Winkelpersoneel had het meisje betrapt bij het stelen van een paar schoenen. De politie heeft het meisje aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het meisje wordt aangemeld bij een jeugdpreventietraject waar passende maatregelen zullen worden genomen.

Automobiliste gewond na ongeluk

HENGELO (Gld.) – Een 46-jarige automobiliste uit Hengelo (GLD) is dinsdagmorgen 25 november door gladheid uit de bocht gevlogen op de Riefelerdijk in Hengelo (Gld.).

Vanwege de gladheid begon de auto van de 46-jarige vrouw in een bocht van de Riefelerdijk te glijden. Het voertuig kwam in eerste instantie tegen een boom, maar deze boom knapte af waardoor het voertuig tegen een tweede boom tot stilstand kwam. De bestuurster is met nog onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis.

Vrachtwagenchauffeur ernstig gewond door gladheid

’t Harde – Door gladheid op het wegdek raakte dinsdagmorgen 25 november een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Apeldoorn zwaar gewond op de Spoorstraat in ’t Harde.

De vrachtwagenchauffeur reed rond 08:30 uur over de Spoortstraat, komende uit de richting de Eperweg. In een bocht naar rechts verloor de vrachtwagen de grip op het wegdek. De vrachtwagen schoof naar links tegen een hekwerk en kwam vervolgens aan de rechterkant van de weg tot stilstand. De vrachtwagenchauffeur raakte ernstig gewond doordat een ijzeren buis van het hekwerk door de voorruit de cabine binnen kwam. De chauffeur is met buikletsel overgebracht naar het ziekenhuis.