Meisje bekogeld met ei - GelreNieuws.nl

Meisje bekogeld met ei

Geplaatst op 27 november 2008, om 12:59 uur

ZUTPHEN – Een 15-jarig meisje uit Zutphen heeft maandag 24 november rond 16.15 uur oogletsel opgelopen toen zij op de Isendoorstraat in haar woonplaats met een ei werd bekogeld. Het projectiel raakte haar oog waardoor ze letsel opliep. De politie zoekt getuigen.

Het meisje stond ter hoogte van het Baudartius College en zag uit de richting van de Vrije School en donkere auto naderen. Ze zag dat er iets uit de auto werd gegooid en aan het gelach van andere scholieren te horen, meende zij dat het om een sneeuwbal ging. Toen de auto ter hoogte van haar was, werd er weer met iets gegooid. Het bleek een ei te zijn en dit projectiel kwam op haar oog terecht en spatte uiteen. Door de kracht waarmee dit gebeurde liep ze letsel aan haar hoornvlies op, zo stelde een oogarts later vast. De politie zoekt getuigen van het incident. Men kan bellen met 0900 – 8844.

Vrouw gevallen met fiets

EEFDE – Een 52-jarige vrouw uit Zutphen heeft woensdag 26 november waarschijnlijk een gebroken arm opgelopen toen zij door de gladheid met haar fiets op de Kapperallee onderuit ging.

De vrouw fietste omstreeks 07.00 uur op de Kapperallee en ging door de gladheid onderuit. Twee passerende Marechaussees verleende eerste hulp in afwachting van de komst van de ambulance. Hiermee is zij overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke diagnose: een gebroken arm.

Auto vast op bussluis

EEFDE – Bij de bussluis op de Twentekanaalbrug in Eefde heeft zich woensdagavond 26 november een auto vast gereden. Het voertuig moest zwaar beschadigd worden weggesleept.

De politie kreeg rond 20.25 uur de melding dat en auto zich had vast gereden op de bussluis. Een agent van de waterpolitie had de aanrijding inmiddels afgehandeld. De auto liep in ieder geval drie lekke banden op en werd afgesleept. Terwijl de agenten bij de afhandeling van de aanrijding stonden, probeerden andere automobilisten ook deze route nemen. Ze hadden de borden met de geslotenverklaring genegeerd en werden bekeurd.

Blikschade na ongeval

BRUMMEN – Een takelbedrijf moest er woensdag 26 november aan te pas komen om twee auto’s af te slepen na een ongeval op de Cortenoeverseweg in Brummen.

De aanrijding gebeurde omstreeks 10.35 uur toen een 61-jarige Brummense met haar auto de binnenbocht nam en de auto van een 18-jarige plaatsgenoot over het hoofd zag. Beide auto’s liepen zodanige schade op dat ze moesten worden afgesleept.

Ongevallen door gladheid

AALTEN/ZELHEM/HENGELO(Gld.) – Op woensdag 26 november vonden er in de ochtendspits enkele ongevallen plaats door de gladheid. Bij de via de alarmcentrale gemelde ongevallen raakte niemand gewond.

Op de Heegtweg in Aalten raakte even na 07.00 uur een bestelauto van de weg. Op de Zelhemseweg in Hengelo (Gld) kwam een auto door de gladheid in de berm en schoot door de afrastering van een weiland. Op de Stikkenweg in Zelhem raakte een bestuurder door de gladheid de macht over het stuur kwijt en botste op een betonblok. Alle drie de auto’s moesten worden weggesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com