N18 afgesloten na ernstig ongeval met betonmixer - GelreNieuws.nl

N18 afgesloten na ernstig ongeval met betonmixer

Geplaatst op 3 november 2008, om 09:40 uur

Groenlo – De N18 Eibergseweg in Groenlo is maandagochtend afgesloten na een ernstig verkeersongeval met twee vrachtwagens. Een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Groenlo is daarbij ernstig gewond geraakt.

Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats. Op de N18, in de richting van Eibergen, stond een vrachtwagen stil om de Eimersweg in te slaan. De 38-jarige Groenlose chauffeur van een achteropkomende vrachtwagen, een betonmixer, had dat te laat in de gaten. De betonmixer botste achterop de stilstaande vrachtwagen. Vervolgens schoot de betonmixer door de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De 38-jarige Groenlose chauffeur zat zwaar bekneld in zijn cabine. De brandweer slaagde er na een uur in om de man te bevrijden. Een ambulance bracht de vrachtwagenchauffeur naar het ziekenhuis.

De 55-jarige chauffeur uit Neede van de andere vrachtwagen bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeval is de N18 tussen Groenlo-Centrum en de weg naar Beltrum afgesloten. Naar verwachting zal de weg tot het middaguur afgesloten blijven.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com