Politie pakt Warnsvelder met illegaal vuurwerk - GelreNieuws.nl

Politie pakt Warnsvelder met illegaal vuurwerk

Geplaatst op 21 november 2008, om 16:27 uur

WARNSVELD – De politie heeft deze week in een pand aan De Lange Garde in Warnsveld illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

In de garage en de keuken van de woning werden twee dozen met in totaal 270 vlinders aangetroffen. De politie heeft de vlinders in beslag genomen en de 21-jarige eigenaar van de woning aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Woninginbraak

BRUMMEN – In een woning aan de Engelenburgerlaan in Brummen is donderdag 20 november ingebroken.

Het is nog onbekend hoe de daders zijn binnengekomen. Men heeft de hele woning doorzocht. Weggenomen werden o.a. sieraden. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak.

Winkeldief betrapt

VOORST –  Een 54-jarige vrouw uit de gemeente Apeldoorn is donderdag 20 november omstreeks 12.00 uur aangehouden voor winkeldiefstal van sigaretten uit een supermarkt in de gemeente Voorst.

De vrouw werd er van verdacht al eerder verschillende keren sigaretten te hebben weggenomen uit de supermarkt. Winkelpersoneel hield de vrouw om die reden al een aantal dagen in de gaten. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar zij is verhoord.

Man aangehouden voor diefstal meubelpaneel

ZUTPHEN – Een 45-jarige man uit Warnsveld is donderdag 20 november aangehouden voor winkeldiefstal in een bouwmarkt aan de Stoven in Zutphen.

De man liep omstreeks 10.15 uur met één meubelpaneel de bouwmarkt binnen om te laten verzagen. Vervolgens pakte hij een tweede paneel om ook te laten verzagen. De man beweerde dat hij dit paneel ook had meegenomen van huis. Het tegendeel bleek waar. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij kon met een boete op zak zijn weg vervolgen.

Getuigen gezocht van tasjesroof

ZUTPHEN –  Een 54-jarige vrouw uit Zutphen heeft woensdag 19 november aangifte gedaan van een tasjesroof. De vrouw werd woensdagavond 19 november op de Beukerstraat in Zupthen beroofd van haar tas.
De vrouw liep woensdagavond 19 november omstreeks 23.45 uur op de Beukerstraat in Zutphen toen er een man van achteren haar naderde, de handtas van haar schouder trok en er vervolgens mee vandoor ging. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Man gewond na ongeval

TEUGE –  Een 39-jarige man uit Nijverdal is donderdag 20 november omstreeks 07.00 uur gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto op de kruising Woudweg/Holthoevensestraat in Teuge.

Een 29-jarige man uit Apeldoorn reed over de Woudweg, komende uit de richting van Apeldoorn. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 39-jarige man. Hierdoor ontstond tussen beiden een botsing. Bij de botsing werd tevens een bord en een hek geraakt. De 39-jarige man is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com